top of page

Zien is begrijpen

HR Dashboards

Visualiseren

Als HIP-Consult geloven we in de kracht van visualisatie. Data toegankelijk maken zodat ze bruikbaar worden.  We denken dan aan mooie dashboards die je in één oogopslag een stand van zaken geven over tal van KPI’s in je organisatie. Hierbij kunnen zowel interne (HR-data) als externe data (data ingezameld via een survey) gevisualiseerd worden in een krachtig dashboard.

 

Power BI

We maken hiervoor gebruik van Power BI. Een tool van Microsoft die je gratis kan downloaden op je desktop. De tool is eerder gericht op rapportage van bedrijfscijfers en minder op analyse. Voor de analyse van data maken we gebruik van het statistisch analysepakket SPSS.

Aan Power BI zijn heel wat pluspunten. In de tool kan je zelf dashboards maken die met andere mensen in de organisatie kunnen worden gedeeld. Hiervoor heb je een betalende versie nodig (via een Office 365 pro licentie) die je toegang geeft tot een online omgeving waarin je rapporten kan publiceren, die door de rest van de organisatie kunnen worden geconsulteerd.

Ook zijn de rapporten toegankelijk via de app op je smartphone. Overal waar je komt, kan je onmiddellijk de gewenste cijfers bekijken.

Wij kunnen helpen

Wil je graag je cijfers voorgesteld in een Power BI rapport dan kunnen wij je hierbij helpen.

 

In de slideshow hieronder vind je wat informatie over hoe het één en het ander in zijn werk gaat. Interesse, geef een seintje, dan kunnen we ook altijd een demo voorzien

Inleidend
Onze aanpak kort toelicht
Meer informatie

Je hebt onze methoden gescreend, je hebt interesse  of je hebt nog vragen of bedenkingen?

Geef ons een seintje en  we komen spoedig, eventueel via video-conference,  

bij jou terug.

bottom of page